Elegance nummerprinter

Elegance nummerprinter, gulvmodel

Gulvmodellen i ELEGANCE nummerprinter serien kan leveres med eller uden skærm. Ved levering uden skærm monteres der trykknapper til udskrivning af kø-nummer i stedet for skærmen.
På ELEGANCE gulvmodel kan der anvendes 15” og 17” skærme, anbragt i enten landskabs- eller portræt stilling og der kan vises tekster i flere sprog.
I landskabsstilling vil det også være muligt at vise reklamer eller information på den del af skærmen, som ikke benyttes til visning af de forskellige kø’er.
Nummerprinteren er opbygget af rustfrit stål, hvilket giver en moderne og stilren fremtoning.
Der er nem papir ilægning, da hele bagsiden kan vippes ud og derved skaffe nem adgang til papirholderen. Efter ilægning af papir vippes bagsiden tilbage og der låses med en nøgle. Hvis der forekommer papirstop, gives der besked (optisk og akustisk) til alle bordenheder.

Når der trækkes et kø-nummer gives der besked til alle bordenheder i kø-gruppen om, at der nu er en ventende kunde. Alle kø-er kan have deres egen individuelle tekst på kø-nummeret, så kunden altid kan se, om man står i den rigtige kø. Herudover kan der trykkes klokkeslæt og antal ventende i kø-en på udskrivningstidspunktet. Redigering af teksten foretages nemt ved hjælp af et pc-program.

Udstedelse af dobbelte billetter er muligt.

ELEGANCE gulvmodellen har målene ca. H x B x D =